Normal 0 false false false MK X-NONE X-NONE

СПЕЦИЈАЛИСТИЧКА ОРДИНАЦИЈА ПО ДЕРМАТОВЕНЕРОЛОГИЈА

Работно време од 07-15 часот

 

Normal 0 false false false MK X-NONE X-NONE

Дерматовенерологија - оддел во кој покрај соодветните болести се лекуваат и дијагностицираат ин витро (во серум) алергии кај пациентите (80 алергени).

  • Прим.Д-р Мурат Мурати – специјалист по дерматовенерологија

 

МЕДИЦИНСКА СЕСТРА

 

  • Весна Митревска